30 Ağustos, 2007

Bi' Dur!
Dün bi' yazı yazdım, sonra sildim, içime sinmedi çünkü. Yazmak için yazdım; yeterli sebebim yoktu. Blog boş kalmasın, giren-çıkan azalmasın diye. Sonra sildim hem de ne sinirle. Kendime sinirlendim. Boşa sıkıyorum gibi geldi. Amaçsız ilerliyorum gibi.

Böyle sanki zorunluluk varmış gibi oldu bir süre sonra, şu sıralar hele. İlla yeni yazılar eklemem lazım. Haliyle, tıkandığım anlar oldu. Tıknefes yazdım. Haliyle, özensiz oldu. Sonra üzüldüm çok. Kendime kızdım. Sonra aynı şeyi tekrarladım. Sonra yine üzülüp kızdım. Bir iki aydır böyle gidiyor; güzel yazılar gelmiyor değil fakat saçmaladığım da oluyor. Blogun sürerliliği tüketiyor bazen.

Yarın işten ayrılıyorum, bu işte kan kaybettirdi. Yordu ve yorunca iyice heves gitti. Yarın işten ayrılıyorum ve bir hafta evde kalıp birşeyler yazacağım ve bir hafta bloga belki eklerim, belki eklemem. Bir hafta stoklamak lazım. Özenmek. Birikirse azar azar, daha hızlı ve rahat ilerlerim. Bazen, özellikle şu sıralar, boşa kürek çekiyorum gibi geliyordu ki ara vermem gerektiğinin işaretleri belirdi.

Siz yine de girin, çıkın. Sayaç artsın. Yoksa üzülüyorum. Ben yine eklerim, bazı bazı copy-paste yaparım, olmadı bir haftalık süreçte yazdıklarımdan eklerim azar azar. Yarın son maaşımı alacağım. Kıyak para.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

uzun zamandır giremedim bloğuna(internete hatta bilgisayara).haliyle yorumlarında bi azalma bele bi ziyaret sayısının düşüşü anlıyorum seni;)
ayrıca anlatmak istediğini de iyi anladım.bende de olmuştu bu tür vakalar.ama yorma kendini,sıkma canını hepsi geçer.

dino dedi ki...

bir blogger hastalığı: güncelleyemeyince görülen anksiyete bozukluğu.

genç çocuk,
dinlen azıcık, nasılsa profesyonel takılırken hiç dinlenemeyeceksin. o zamana kalsın bu işler.

bu arada, taşınıyoruz:
www.dinoaah.blogspot.com

Adsız dedi ki...

bu bağımlılıktan bir an önce kurtul fırat. unuttuğun bir şey var çünkü: Bağımlılığı okur yazara değil; yazar okura sağlar...

Murat Artan dedi ki...

yorma kendini üstat(:

Adsız dedi ki...

geçecektir eminim ...
Bsr Cbc

Murat Artan dedi ki...

bugün epey didikledim blogunu:) daha bitmedi..
düşündüm de, şu alfabeden yazdıkların çok hoş.A-B-C.. devam etsene(;

Radnor dedi ki...

bence artık suet adam olduğun için yazamıyorsun,vücudun kaldıracaktır bu yüküde,yaz da okuyak,biz paslandık zati:P

Adsız dedi ki...

Ben de Bi' Dur! derim bazen, ama hangi anlarda kime derim? Takdir edersiniz ki bunları açıklamak hoş olmaz. Tabii bazen de bana denir Bi' Dur!

Adsız dedi ki...

üzme kendini be fırat sıkma değmez yorma boşuna kendini
bu arada özledim seni be! sen beni biliyorusn:=)
her zaman senin olan,
B.E.