14 Eylül, 2007

Wolf in Glam
Patrick Wolf; üçüncü albümü ile birlikte yakaladığı ünden çabuk sıkıldığını defalarca belirtmişti. Bu rahatsızlığın etkileri, canlı performanslarda belli oluyordu. Bilir misiniz bilmem; baya bir sıyırdı;yaz başından beri çıktığı konserleri, pornografik kaberelere dönüştürdü. 'The Childcatcher' çalarken striptiz yaparken, 'Blackbird' isimli yeni bestesini, Justin Timberlake kavırı 'SexyBack' ile birlikte yorumlayan Wolf; mühim şarkının sonunda sahnede şortunu indirmeyi adet edindi. Heyecanlanmayın; altın sarısı boxer giyiyor.

Açıkcası, sahneyi aleve verse de, değerini düşerecek anılardı bunlar, kimi zaman. Seyirciler daha fazlasını istediği zaman, mesela. Seyircilerden bıkmış olacak ki, konserlerine ara verdi. Müziği bırakacağım, dedi birkaç sefer. Hoş, 16 yaşında sokakla tanışan birinin böylesi ilgi görmesi çabuk sindirilemeyecek bir durumdu.

Korkulan olmuyor. 2000'li yılların en göz alıcı sanatçısı, geri dönüşünü müjdeleyen fotoğraflarla (üstte) yineyeniyeniden kendisine hayran bırakıyor. Tastamam star kumaşına sahip Patrick Wolf, Glam'in parıltısına da ulaşınca, gönlümüzdeki yerini sağlamlaştırıyor.

Patrick Wolf - To the Lighthouse
Patrick Wolf - Wolf Song
Patrick Wolf - A Boy Like Me

4 yorum:

sunshine smile dedi ki...

"I'm bringin' sexy back" Ne güzel kavırlamış, hayran kaldım.Justin'den daha iyi bir şekilde yorumlamış.

Ben bir sitede Patrick'in uzun bir süre konser vermeyeceğini okumuştum.Sonra neden böyle bir karar aldı diye düşünmüştüm.Videoyu görünce neden böyle bir karar aldığını anlamak zor olmadı tabi...

Düzelir elbet, ama bilemiyorum bu haliyle de gayet güzel.Değişmese de olur :)

sunshine smile dedi ki...

Ayrıca Patrick'in bu resmini poster yapıp odama asasım var.Sana "bu var ya, 21. yüzyılın en glam pozu" desem ne dersin?

Radnor dedi ki...

çok güzel bir yazı olmuş suetboi,tebrik sunarım,kart atarım

fırat dedi ki...

bu daha ne; yeni bi fotosu var, helikopter var göğsüne. ne?