12 Kasım, 2007

Senin Üç Dakikada Kalbini Kırarım
2004'de çıkardıkları ilk albümleri 'Horn of Plenty' ile başladıkları yolda, her şarkıları acıya çarpan, hiptonize etmekten öte güce sahip melodileri sayesinde acı atmosferleri yaratıp havamızı kaçıran Grizzly Bear; eleştirmenlerden yüksek puan toplayan 'Yellow House' mucizesinden sonra, eski şarkılarını, yeni şarkılarını ve de coverlarını içeren, toplam on şarkılık 'Friend' isimli EP ile düşsel hazlarına, solist Edward Droste'nin hüzünlü vokalleriyle devam ediyor. 60'lı yılların en unutulmak istenen plaklarından biri olan 'He Hit Me' yorumu ise, üç dakika bile geçmeden kalbimizi burkuveriyor.

2 yorum:

Radnor dedi ki...

ağzını yırtarım,hilal loves grizzly

Adsız dedi ki...

`Bir Dilek Tut` yarışmasının ikinci bölümü dün akşam başladı. Yarışmada bazı yenilikler yapılmış. Bunların başında, jüriye Yeşim Salkım`ın, koçlara Tuğba Ekinci ve Ferhat Güzel`in de dahil olması göze çarptı.

Türk halkının hangi tür yarışmalara ilgi gösterdiği malum!.. Nerede tartışma, nerede polemik, insanlar onları izliyor. Bunun farkında olan yapımcılar da Tuğba Ekinci`yi yarışmaya dahil etmişler. Medyada yer alması yasaklanan Tuğba Ekinci, sesi hiç de fena olmayan bir gencin koçluğunu üstlenmiş. Hatta koçluk yaptığı kişiye o kadar güveniyormuş ki, provolara bile gelmeye gerek duymuyormuş.

Tuğba ile Serkan şarkılarını söyleyip, jürinin karşına geçtiklerinde olanlar oldu!.. Tuğba`yı Hülya Avşar`ı taklit etmekle suçlayan Yeşim Salkım, "Hülya`nın konuşmasını ve gülüşünü taklit ediyorsun. Sen kendin ol ki seni taklit etsinler" diye konuşunca Tuğba neye uğradığını şaşırdı. Avşar`ı taklit etmediğini söyleyen Ekinci, kime nasıl cevap vereceğini bilemedi. Tuğba`ya "Senin üç dakikada kalbini kırarım" diyen Yeşim Sakım`ın diğer bir yarışmacı koçu olan Ferhat Güzel`e de aynı tehditte bulunması dikkat çekti.

Sözü alan Şenay Düdek, "Seni bela olasın diye buraya almadık" dediği Tuğba Ekinci`ye "Ben birisine belden aşağı vurursam, değil Türiye Cumhuriyeti, Amerika hudutlarında bile olamaz" dedi.

Hayallerin yarıştığı bir yarışmada nereden baksanız 15-20 dakika boyunca konuyla hiç alakası olamayan Hülya Avşar isminin geçmesi de hayli ilginçti.

Yarışmada gergin dakikaların yaşandığı anları izlemek için `Tıkla İzle` butonuna basmanız yeterli.