25 Nisan, 2008

Sentetik Sezar

ya da Sakin hakkında ilk düşünceler
Sakin'in Hayat'ını aralıksız beş kez dinledim. Albümün toplam süresi 41 dakika. 41 X 5: 205. Bu da ortalama üç buçuk saat eder. Gelecek haftanın başında teslim etmem gereken, hala tamamlanamamış, nüshaları temize çekilmemiş bir dönem ödevim var. Ayrıca üç temel dersin sınavları da dönem ödevlerinin tesliminin hemen ardından yapılacak. Doğum günüm yaklaşıyor ve doğum günüme kadar öykü denemelerimden bazılarını inceleyip toparlamam gerekiyor. Ahmet Haşim, Cenap Şahabettin, Doris Lessing ve Murathan Mungan'dan birer kitap almıştım, öyle bekliyorlar. Peter Milligan'ın Enigma'sı şu güne kadar okuduğum en iyi grafik roman olsa bile daha sonlandıramadım. Brandon'ın hazırladığı cd'lerin içerisindeki müzikleri, Hellblazer ve Sandman çizgi romanlarını bilgisayara yükledim fakat ne zaman inceleyebilirim, bilmiyorum.

Tüm bu saydıklarımından soyutlanıp Sakin'e neredeyse üç buçuk saat ayırdım. Demolarını severek dinlediğim Sakin'in albümlerinde de aynı sadeliği koruyacağını sanıyordum. Aklı selim gençler oldukları da belliydi, söyleyecek sözleri vardır, diyordum. Hayat sıkıcı. Yapmam gerekenleri ertelediğim için pişmanım.

but i like it too much cause lyrics means something: Sakin - Sentetik Sezar

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Nothing special

Dilara dedi ki...

sevdiğim 3-4 albümden biri oldu yerli olarak. ben sayamadım kaç kere dinledim ama bi ara albümden 4 şarkıyı cep tlf'ma koyup gece uyumadan dinliyodum. sözler de şa-ha-ne.

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

oldukça iyi bir albüm bence..türkiye'de bu senenin en iyisi..

C* dedi ki...

ben de sevdim acıkcası sakini album cıktıgından beri dinliyourm ama itiraf etmek gerekirse demolar bence de daha guzel daha "sakin"